طرز تهیه حلوای آرد برنج

به گزارش مجله سرگرمی، حلوای آرد برنج یکی از انواع حلواهاست که در دستور پخت تمامی این حلواها، آرد با کره تفت داده می گردد و فقط تفاوت در افزودنی و نوع آرد خواهد بود.

طرز تهیه حلوای آرد برنج

نان و حلوا چیست؟ جاه و مال تو باغ و راغ و حشمت و اقبال تو

نان و حلوا چیست؟ این طول امل وین غرور نفس و علم بی عمل

نان و حلوا چیست؟ گوید با تو فاش این همه سعی تو از بهر معاش

نان و حلوا چیست؟ فرزند و زنت اوفتاده همچو غل در گردنت

با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا می گردد فکر افراد به سمت همان حلوای آرد می رود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر مردگان پخش می گردد، می رود . حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و بر حسب نوع آن ممکن است بعضی مواقع به عنوان شیرینی بعضی مواقع به عنوان دسر مورد استفاده قرار می گیرد. مواد اولیه تهیه حلوا بر حسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد برنج از مخلوط شدن آرد سفید برنج با روغن و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره می توان شکر استفاده کرد بر روی آتش شدید به دست می آید.

مواد لازم جهت تهیه آرد برنج

آرد برنج2 لیوان
شکر 2 لیوان
روغن مایع1 لیوان
آب 2 لیوان
گلاب1 لیوان
زعفران دم نموده 5 قاشق غذاخوری
هل4 عدد
زنجبیل پودر شدهبه میزان کم

طرز تهیه شربت حلوای آرد برنج

  1. در ابتدا شکر و آب را در ظرفی بریزید و بر روی شعله قرار دهید تا کمی بجوشید و غلیط گردد.
  2. هل و زنجبیل را به آن اضافه نمایید تا به همراه جوشیدن، طعم خود را به آب - شکر دهد.
  3. در سرانجام زعفران و گلاب را اضافه نمایید و ظرف را از روی شعله بردارید.

نکات

  • می توانید از شیره به جای شکر استفاده نمایید.
  • هل را قبل از انداختن در ظرف شیاری بر روی آن بیندازید (تا طعم خود را به آب دهد) و پس از سرد شدن شربت، آن را خارج نمایید.

طرز تهیه حلوای آرد برنج

  1. ظرف دیگری را بر روی شعله بگذارید و روغن را به آن اضافه و پس از گرم شدن روغن، آرد را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی رنگ آرد طلایی گردد در اینجا بایستی آرد تفت داده گردد و به سرعت آن را بهم بزنید که نسوزد.
  2. پس از تفت آرد، شربت را کم کم به آرد تفت داده شده بیفزایید و بهم بزنید تا سفت گردد و خودش را بگیرد.
  3. حلوای آماده شده را در ظرف یا قالب مورد نظرتان بریزید و با خلال بادام یا پودر پسته آن را تزیین نمایید.

نکات

  • شما دوستان عزیز می توانید از کره به جای روغن بهره ببرید.
  • همچنین می توانید ابتدا آرد را تفت داده سپس کره یا روغن را اضافه نمایید تا بوی آرد تفت داده شده به حلوای شما طعم و عطر خاصی دهد.
  • می توانید آرد را تفت داده و کره را بدان اضافه نمایید و آب و شیره مخلوط شده را به آرامی ریخته و بهم بزنید تا کم کم سفت گردد. در سرانجام بعد از سفت شدن در قالب های مورد نظر بریزید و تزیین کنید.

حلوای آرد برنج

حلوای آرد برنج را شما دوستان عزیز می توانید به عنوان عصرانه، دسر یا شیرینی میل بفرمایید. حلوا مدل های مختلف دارد که تفاوت در مواد افزودنی تفاوت در انواع آن را ایجاد خواهد نمود، ولی دستور پخت همه حلواها تقریبا مشابه دستور پختی است که بدان اشاره کردیم.

امیدواریم آن را در منزل به هر منظوری تهیه فرمایید و از طعم لذیذ این حلوا لذت کافی را ببرید.

نوش جان... .

euroro.ir: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله سرگرمی و گردشگری

dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات

منبع: setare.com
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 117623

به "طرز تهیه حلوای آرد برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوای آرد برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید